top_hummel.jpg

Haller til både idræt og kultur

OPVISNING

haandboldskole 2012_1Hal 1 er bygget helt tilbage i 1962 og den var med til at gøre Odder til pioner-kommune, når det handlede som halbyggeri.

Men selvom den altså nu har mere end 50 år på bagen, lever den fuldt ud op til nutidends vilkår, fordi der er sket løbende forbedringer og moderniseringer.

Senest blev hallen udstyret med et såkaldl TV-gulv, ligesom den indeholder LED-tavle sammen med målciffer-tavlen.

Dertil kommer, at der for et par år siden blev installeret nyt lys, der på fuld styrke lever op til de vilkår, der kræves, når der eksempelvis skal spilles Champions Leauge-håndbold.

Hallen har plads til knap 700 siddende tilskuere og bruges i dag stort set kun til håndbold.

 

MEST TIL TRÆNING

hal 2Hal 2 kom til som et vigtigt supplement til hal 1 i 1988.

Den er bygget som en træningshal - dog med plads til tilskuere på begge langsider.

Hallen bliver fortrinsvis brugt til håndbold, badminton, basketball samt indendørs fodbold, og den er blevet udstyret med et nyt lydanlæg. Der er direkte adgang til facilliteten fra fire af de i alt 16 omklædningsrum, som Spektrum Odder råder over.

 

GALLA, KONCERT OG GYMNASTIK

 

julefrokost 2012_2Multihallen er det nyeste skud på halkomplekset. Og den har været med til at sætte nye standarder for aktiviteterne i Odder.

Den årlige nytårskoncert er blevet en begivenhed, som hele byen bakker markant op omkring. Og senest er Odder Gallaen kommet til som en succesfuld begivenhed.

Den første af slagsen blev gennemført i september 2012 med uddeling af mange priser og hyldest af de mange, der har markedsført Odder indenfor kultur og sport ude i landet. Og succes'en blev så stor, at det allerede er vedtaget, at der bliver Galla igen i september i år.

Teaterforeningen er også flittig gæst i de flotte omgivelser, der selvfølgelig rummer masser af sportslig aktivitet - blandt andet gymnastik, hvor man kan glæde sig over at råde over en moderne springgrav.