svommetop2.jpg

VI HAR DET HELE

Stort set hvad du ønsker, kan vi tilbyde dig i vores moderne svømmehal med nyrenoverede omklædningsrum og behagelige sauna-muligheder.

 

svom8KONKURRENCE OG MOTION

Vil du svømme langt - eller bare motionere lidt - kan du gøre det i vort 25 meters konkurrencebassin, hvor der er tove mellem de seks baner. Det giver rigtig god mulighed for at få fart på, hvis man ønsker det, ligesom der er basis for at udvikle konkurrence-genet.

 

Her i Odder har vi en meget aktiv svømmeafdeling og for at give deres bedste mulighed for at træne optimalt, deler vi bassin'et op i en del af den offentlige åbningstid, således at der er klubsvømmere på banerne 3-6, mens de offentlige gæster kan bruge bane 1 og 2.

Det handler om følgende dage:

TIRSDAG FRA 20.00 - 22.00

ONSDAG FRA 18.00 - 21.00

TORSDAG FRA 18.00 - 19.00 og 20.00 - 22.00

SØNDAG FRA 15.30 - 16.00

 

svom13VANDLAND OG HOP FRA VIPPE

Kommer du i svømmehallen for at lege, for at hygge dig i vandlands-omgivelser, kan vi også være med. I det andet 25 meters bassin - med lavt vand i den ene ende og dybt i den anden - er der nemlig masser af muligheder for begge dele. En rutsjebane sørger for, at de fartglade får udfordringer og i den lave ende af bassin'et er der masser af forskellige legeredskaber, som giver god mulighed for at ung som gammel kan hygge sammen.

Og i den anden ende, kan man så afprøve modet, hvis man ellers har de basale svømmeegenskaber ved at springe fra enten 1 meter eller 3 meter vippen.

 

svom2HERLIGT VARMT VAND

Hvis man primært ønsker velvære når man besøger svømmehallen, er varmtvands-bassin'et det helt rigtige sted. Vandet er 34 grader og luften er 36 grader, så man kan henføre tankerne til troperne, mens man slapper af eller genoptræner efter uheld/operation. Har man ømme muskler, er der mulighed for at få dem masseret af dyser under overfladen. Og for børnefamilier er stedet den helt ideelle ramme til at lade den nyfødte plaske i vandet for første gang - og for de lidt ældre børn er der i den ene ende et babybassin med en dybde på 0,6 meter og en lille rutsjebane til at boldtre sig på.

 

 

svom7OMKLÆDNING PÅ STEDET

Og der er selvfølgelig sørget for, at de små kan klædes af og på til deres møde med vandet i de lune ongivelser